Quantum Touch

Quantum Touch is ontwikkeld door Bob Rasmusson en Richard Gordon uit Amerika en de methode maakt gebruik van lichaamsbewustzijn, ademhalingstechnieken, handposities en als belangrijkste ingrediënt “Chi”, “Prana” of zoals wij het noemen “Levensenergie”. Het lichaam wordt vooral als een energetisch systeem gezien. De naam Quantum Touch zegt het al: bij het helen gaat het om het “aanraken van energiedeeltjes op Quantum-niveau”.

Quantum Touch is een energetische manier van helen met spectaculaire resultaten, die iedereen eenvoudig kan leren. Tijdens de behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van de ontvanger sterk gestimuleerd, doordat de behandelaar bepaalde ademhalings- en bewustzijnstechnieken toepast, waardoor het trillingsniveau verhoogd wordt. De energie wordt in de handen gebundeld en doorgegeven aan de ontvanger. Deze wordt ook uitgenodigd aan de heling deel te nemen.
Door de handen op een zachte manier op die plekken van het lichaam te plaatsen waar iemand pijn heeft of ander ongemak ervaart, kunnen pijn, ziekte en andere problemen verdwijnen. Het lichaam heeft een onvoorstelbare mogelijkheid om zichzelf te genezen en Quantum Touch activeert dit proces. Onrust, spanning en psychische problemen lossen op. Het is wonderlijk hoe zelfs wervels en botten zich in korte tijd weer naar de oorspronkelijke stand kunnen verplaatsen. Quantum Touch is werkelijk uniek door de combinatie van eenvoud en effectiviteit. Je moet het zelf ervaren om het te kunnen geloven. Vooral bij acute klachten werkt Quantum Touch heel snel, maar ook bij oude kwetsuren kan Quantum Touch voor een enorme verlichting en zelfs herstel zorgen. Bovendien kan iemand ook zichzelf prima behandelen met Quantum Touch. Zowel professionals als beginners kunnen er goed mee werken en het resultaat is vaak verbazingwekkend; ook voor de behandelaar, die zich na afloop goed “in balans” voelt.

"Dit zou ik iedere dag wel willen !"
"Lekker zeg, ik merk het meteen"
"Ik voel me weer helemaal fit !"
"Mijn rug zit weer lekker los !"
"Bedankt voor het luisteren en het mogen huilen !"
"Lekker, kan ik volgende week weer ?"
"Ik voel me weer als herboren !"
"Zo fijn die warme handen !"
"Mag ik nog even blijven zitten ?"
"Heel prettige ervaring, alles zit weer los, heel ontspannen"
"Een must have voor naast mijn werk. Ontspanning na inspanning."
"Ontspannend en spanning verminderend"
"Geweldig deze massage. Ik ben nu weer ontspannen"
"Hele prettige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar"
"Heerlijk, even loslaten. Alle energie stroomt weer goed door!"
"Geweldig! Geef je over aan het moment en het doet wonderen."
"Ik voel dat dit goed voor me is!"
"Héérlijk na een dag hard werken!!"
"Kwam je maar vaker. Dit is zo heerlijk!"
"Superontspanning. Dit moet je vaker doen. Echt!"

LinkedIn


Copyright ?2012 Stoelmassage Oegstgeest. Alle rechten voorbehouden.